mszp.hu | közgyűlés Pécs | Önkormányzat
2017. szeptember 06. 13:11

Oszlassa fel magát a pécsi közgyűlés!

Az MSZP követeli, hogy a sikertelen pécsi városvezetés mondjon le, és méressék meg magukat a választók előtt! A pécsi embereknek nem adóemelés, elbocsátás és bizonytalanság kell, hanem kiszámítható és hozzáértő városvezetés! Ezért felszólítjuk a Fideszt, hogy támogassa az előterjesztésünket csütörtökön, és döntsön a közgyűlés önfeloszlatásáról.

Mint ismert, Pécsett a polgármestert gyámság alá helyezte egy fideszes Városi Végrehajtó Bizottság, melynek vezetője Csizi Péter, tagjai pedig Hoppál Péter, Decsi István és Páva Zsolt. Csizi Péter elmondta: „a város irányítását immáron egy új, stratégiai kérdésekben a döntéseket előkészítő, de sok estben döntéshozó elnökség segíti a jövőben.”

A fenti bejelentést követően kezdetét vette a káosz: a fideszes ”Városi Végrehajtó Bizottságnak” csak a kulturális intézmények esztelen összevonása, elbocsátások és a városi adók emelése jutott eszébe.

2010 óta Pécs nem a legfényesebb korszakát éli – egyre több cég szűnik meg, hatalmas az elvándorlás –, s már rég nem az a színes, pezsgő, mediterrán város, mint ami volt. Ám a város most még ennél is sötétebb korszak kapujában áll.

Az MSZP mindent megtesz azért, hogy megóvja a pécsieket és a törvényességet, és megakadályozza, hogy a pécsi közgyűlés törvénytelenül működjön.

Szakács László
az MSZP Baranya megyei elnöke, országgyűlési képviselő

Gulyás Emil
önkormányzati képviselő

Tisztelt pécsi polgárok!

2019-11-11 10:29