Pánikban a Fidesz kommunikációs osztálya, avagy hogyan fedjünk rá a kínos ügyekre?

A szombathelyi fideszes alpolgármester egy videofelvétel szerint valamiféle drogot fogyaszt. Papcsák Ferenc zuglói fideszes polgármestert egy hangfelvételen 100 milliós kenőpénzzel hozzák összefüggésbe, Baján pedig a Fidesz választási csalást követ el.

A kormánypárt kommunikációs osztálya persze kétségbeesetten keresi a kínos ügyeket elkenő fedősztorikat. Mindhiába. A propaganda gyárosokon eluralkodó pánik tetten érhető Kocsis Máté még a szokásosnál is szánalmasabb nyilatkozatán, mikor is a bajai fideszes csalást úgy próbálja beállítani,
mintha az MSZP csalt volna a Fidesz javára. De legalább ennyire erőltetett Rétvári Bence megnyilvánulása egy állítólagos miatyánk kiforgatással kapcsolatban.

Jól látszik, hogy a Fidesz milliárdokért fenntartott kommunikációs gépezete képtelen lépést tartani a mutyipártot érintő sorozatos botrányokkal. Javasoljuk, hogy mielőtt teljesen nevetségessé tennék magukat a mondvacsinált fedősztorikkal, inkább a pártot teljesen átjáró korrupciót, maffiamódszereket és csalásokat szüntessék meg, a törvénytelenségeken kapott képviselőiket pedig mielőbb adják az igazságszolgáltatás kezére.

Kocsis Máté pedig szedje össze magát, mert a végén addig bohóckodik, amíg teljesen elfedi a saját rezsicsökkentését.

Török Zsolt
szóvivő