mszp.hu | Belföld
2021. július 13. 15:08

Papp Ildikót indítja az MSZP és a Párbeszéd a Mátészalka központú választókerületben az előválasztáson

Papp Ildikót indítja az MSZP és a Párbeszéd a Mátészalka központú választókerületben az előválasztáson
Az MSZP kezdettől fogva vallja, hogy a kormányváltás elsődleges alapfeltétele a teljes körű együttműködés. Elkötelezett hívei vagyunk szövetségesünkkel, a Párbeszéddel együtt annak, hogy minden körzetben a legalkalmasabb jelölt legyen a Fidesz kihívója!

Az MSZP és a Párbeszéd Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5-ös számú választókerületében Dr. Papp Ildikót, vállaji önkormányzati képviselőt tartja legmegfelelőbbnek arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Papp Ildikó egész életében a Mátészalka központú választókerületben élt, a közigazgatásban eltöltött 23 évi szolgálatot követően 2019-ben második ciklusát kezdte meg otthona, Vállaj önkormányzati képviselőjeként, így jól ismeri a helyiek és a térségben élők problémáit, mindennapi küzdelmeit. Meggyőződése, hogy az itt élők számára is esélyt kell biztosítani egy jobb életre, éppen ezért célja a térség felzárkóztatása, fejlesztése. A választókerület lakosai biztosak lehetnek abban, hogy érdekükben a bérek rendezéséért, a munkahelyek gyarapításáért, a színvonalas oktatás megteremtéséért és számos olyan ügyért fog dolgozni az új Országgyűlésben, amelyből a helyiek profitálhatnak.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.