2011. szeptember 30. 14:03

Páva Zsolt méltatlanná vált a város vezetésére

Nem először szembesülünk azzal, hogy Páva Zsolt és a Fidesz hazudik.

A mai napon, fizetett hirdetésben – a város pénzén – jelentette meg Páva Zsolt a jutalmakról szóló lista azon részét, amelyet hazug módon, a rá és a Fideszre vonatkozó részek kihagyásával szerkesztettek meg.

Ebben a pécsiek pénzén megjelentetett hirdetésben Páva Zsolt azt nyilatkozta: „2009-ben én minden jutalmat leállíttattam.”

Amikor szembesítettük a valósággal, pár órával később pedig azt nyilatkozta:
1. „Nagy Csaba részére - könyveléstechnikai hiba miatt - valóban történt jutalom átutalás három esetben, összesen 908.093 forint értékben, melyet bankszámlakivonatokkal bizonyíthatóan karitatív szervezeteknek utalt át.”

Ha el is hisszük a fenti érvelést, Nagy Csabának a jogtalanul felvett jutalmat vissza kellett volna fizetnie a város kasszájába, saját döntése alapján nem utalhatta volna tovább senkinek a pécsiek pénzét, így ez felveti Nagy Csaba fideszes alpolgármester nem csak morális hanem jogi felelősségét is.

2. „2010-ben nettó 112 millió, idén pedig 29 millió forint köztisztviselői jutalmat fizettek ki Pécsett.”

Hogyan hihet ezek után bárki is a Polgármesternek és a Fidesznek?
Páva Zsolt a pécsiek pénzén hazudott a pécsieknek. Ismét bebizonyította alkalmatlanságát és azt, hogy a városvezetés és a Fidesz hülyének nézi a pécsieket.

Páva Zsolt megszegte polgármesteri esküjét és méltatlanná vált a város vezetésére.

MSZP Pécsi Szervezete