mszp.hu | Belföld | közlemény Pintér Sándor nyugdíj
2014. április 04. 15:51

Pintér Sándor beismerte: nyugdíjcsaló volt

Pintér Sándor a Népszabadságban azt mondta: „ami a szolgálati nyugdíjasokkal történt, része annak a rendteremtésnek, amit a választások után elkezdtünk. Számomra a kérdés az, hogy ezek az emberek éltek, vagy visszaéltek a jogaikkal. Minden egyes esetet megvizsgáltattam, és nem találtunk olyan ügyet, amelyben ne merült volna fel valamiféle visszaélés gyanúja.”

Pintér Sándor is hosszú éveken át volt szolgálati nyugdíjas, mellette pedig felvette fizetését is. Ezzel a kijelentéssel tehát azt ismerte be, hogy ő csalt.

A belügyminiszter kijelentése sajnos beleillik a fideszes gazemberség már jól ismert stílusába. Ugyanis nem elég, hogy a Fidesz a szolgálati nyugdíjakat kőkeményen megadóztatja, még a becsületükbe is gázol. Rágalmaz, és közben azokra támad, akik megdolgoztak a járandóságukért!

A tavasszal felálló Mesterházy-kormány megbecsüli a munkavállalókat, ezért eltörli a szolgálati járandóságot terhelő adót, és igazságos nyugdíjrendszert épít ki, hogy aki becsületesen ledolgozik egy életet, nyugdíjas éveiben se szenvedjen hiányt semmiben.

Korózs Lajos
elnökségi tag