2011. december 15. 11:50

Polgári úri-muri Fidelitas módra!

Miközben Magyarország gazdasági helyzete napról-napra romlik, a szegények szegényebbek lesznek, a matolcsyzmus „gyorsnaszádja” léket kapott, egyesek igazán jól érezhetik magukat a bőrükben. Polgári úri-muri: Azori-szigeteki nyaralás, puccos szülinapi zsúr, így szép az élet. Aki nem értené mire gondolt Lázár János, amikor azt mondta: „akinek nincs semmije, az annyit is ér”, most megtudhatta.

Köszönjük a szombathelyről elszármazott Fidelitas elnök Ágh Péternek, hogy bemutatták, milyen a polgári önmérséklet. Adóemelés, a családtámogatások befagyasztása, a köz- és felsőoktatási rendszer szétverése az egyik oldalon, pofátlan önfeledt mulatozás a másikon. Így fejezte ki hétvégén szolidaritását a Moulin Rouge nevű budapesti luxuslokálban a Fidelitas, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének áldozatai iránt?

Ágh Péternek nem kellett messzire mennie, büszke tanítványa lehet Kovács Ferenc Vas megyei közgyűlési elnöknek, aki hazugságból-hazugságba keveredik a kínos azori szigeteki polgári víkend kapcsán. Először az Európai Régiók Bizottsága mögé bújt elnök úr – aminek Vas megye nem tagja - majd szégyenszemre kiderült, hogy családostól pihente ki a kormányzati rombolás nehézségeit, közpénzből.

Miközben a kormány milliárdokat költ luxusautókra, százmilliókat költ bútorokra, zongorára, addig iskolákban nincs fűtés, önkormányzatok teljesen eladósodnak, a gyerekeknek nem jut ebéd.

Felszólítjuk a Vas Megyei Fideszes képviselőket, fejezzék be ezt az arrogáns országromboló és emberellenes politikát.

Societas Szombathelyi Szervezete