Quaestor károsultak további segítése

Quaestor károsultak további segítése
A segítségnyújtás, a szociális érzékenység, az emberekkel való törődés jellemzi a baloldalt. Nem hagyunk senkit az út szélén. Hozzánk bátran lehet fordulni minden, az emberek életét negatív irányban befolyásoló döntések kapcsán, minden jogsérelem kapcsán. Ebből kifolyólag továbbra is segítünk a Quaestor károsultaknak, hiszen a Fidesz csak az időt húzza a kifizetésekkel. Valamiért időt akar nyerni. Lehet, hogy nincs elég pénz a károsultak kifizetésére?
Januárban kaptak egy tájékoztató levelet a Quaestor károsultak - miután a pénzük egy részét megkapták -, hogy addig nincs teendőjük, amíg a kárrendezési alap nem küldi ki az értesítést a kárrendezés új összegéről, amely a fennmaradó részből a kamatokat visszamenőleg levonva kerül megállapításra.
Ez rablás! Az embereknek joguk van megkapni a teljes összeget, hiszen adózott pénzből tették be megtakarításaikat, ráadásul a kispénzűekkel tolnak ki, mert mindenki tudja, hogy a Fideszes haverok időben kivették a pénzüket.
A károsultak segítését országosan Szegedi Sándor koordinálja, a jogi segítséget dr. Szakács László MSZP-s országgyűlési képviselő látja el. Itt Gyöngyösön abban segítünk, hogy a károsultak a hitelezői választmány megválasztásához szükséges aláírások összegyűljenek, ezáltal gyorsan meg tudjon alakulni egy jogvédő társaság, amely követelni tudja a ki nem fizetett összeget jogi úton. 
Gyöngyösön és környékén körülbelül 900 károsult van. Eddig 150 fő írt alá. Arra kérem a károsultakat, hogy jöjjenek, írják alá a megalakuláshoz szükséges íveket. Ne hagyják elveszni a pénzüket, hiszen megdolgoztak érte. Valakinek egy élet munkája fekszik a kötvény formájú megtakarításban.  Ne féljenek eljönni a Fő téri MSZP irodába aláírni, mert csak összefogással érhetnek el eredményt! Várok mindenkit a Fő tér 3 szám alatti irodánkban kedden 8-14, csütörtökön 8-10 óra között. 
Mi vagyunk az egyetlen szervezet, aki segített eddig is, bizonyította, hogy tud segíteni és ezután is segíteni fog mindenkin!
 
Orosz Bálint János 
megyei közgyűlési képviselő

Heller Ágnes emlékére

2019-07-20 09:39