Reagálás a Fidesz fröcsögésére

Sajnáljuk, hogy a sajtófigyelésre és médiaelemzésre havonta elköltött 30 millió forint közpénz is kevés volt a Fidesz-kormánynak ahhoz, hogy észrevegye, a Magyar Szocialista Párt már 2012. október 18-án, több mint négy hónapja a teljes magyar nyilvánosságnak bemutatta a Gazdasági Kilábalási Koncepcióját.  

http://www.mszp.hu/video/alapveto_gazdasagi_fordulat

Az MSZP gazdasági programjának növekedésösztönző és foglalkoztatásbővítő javaslatait ezen kívül az első, 2013. január 8-i gazdaságpolitikai kérdésekről szóló ellenzéki egyeztetésről megjelent tudósításokból is megismerhette a magyar közvélemény.
http://www.mszp.hu/video/az_mszp_gazdasagpolitikai_programjat_targyalja_a_szovetseg_a_valtozasert (Ennek híre mellesleg a kormánypárthoz is eljutott, miután egy a maihoz hasonló színvonalú reakciót sikerült adniuk rá.)

Azonban Magyarország ma már nem kíváncsi a példátlan gazdasági kudarcot vallott Fidesz süket dumájára, a magyar emberek pedig azért drukkolnak, hogy az unortodoxiába belebukott Orbán-rezsim minél előbb befejezze azt a ki-és beszámíthatatlan ámokfutást, amit gazdaságpolitika címszó alatt az elmúlt három évben művelt.

Az MSZP természetesnek tartja, hogy a Magyarországra akkreditált nagyköveteket is érdekli, hogyan tenné a legnagyobb ellenzéki párt kiszámíthatóbbá a magyar gazdaságpolitikát és hogyan állítaná vissza az ország iránti bizalmat.

Magyar Szocialista Párt