Reagálás a Fidesz közleményére

Selmeczi Gabriella hárommillió ember 3000 milliárd forintos nyugdíjvagyonának lenyúlásában vállalt főszerepet. Selmeczi Gabriella ezért hiteltelen minden becsületes ember szemében.

Az a tény, hogy Magyarország kilenc év után kikerült a büntető túlzottdeficit-eljárás alól, kizárólag a magyar emberek teljesítménye. Ebben az egyben igaza van Selmeczi Gabriellának.

Az eljárás megszűnése Magyarország sikere. A siker ára pedig az a 3000 milliárd forintos megszorítás, amelyet az elmúlt három évben a Fidesz vezetett be. Ez évi 100 ezer forintos pluszterhet jelent mindenkinek, kivéve az országot lerabló Fidesz Zrt.-nek, a földeket, közbeszerzéseket és trafikokat zsebre vágó fideszes klientúrának. Az MSZP gratulál Magyarországnak, hogy mindezt kibírta.

Az MSZP azért dolgozik, hogy a következő választáson legyőzze a Fideszt, mert három év kétharmados Fidesz-kormányzás után egyértelmű, hogy e nélkül nincs esély a gazdasági növekedésre, a munkahelyteremtésre, a tisztességes bérekre, a szegénység csökkentésére.

MSZP