mszp.hu | Belföld | március 15. Jobbik
2015. március 13. 14:11

Reagálás a Jobbik álszent felháborodására

Nem csak álszent, gyalázatos is, hogy a Jobbiknak van mersze a saját gyilkos gerilláját az 1848-as nemzeti hősökkel egy lapon említeni.

A parlament jobbikos alelnökének személyi titkára szerint az emberölés legintimebb formája a kés. Sneider Tamás ebben ugyanúgy nem talál kivetni valót, mint abban a hangfelvételben, amelyen nem titkolja, hogy a jobbikos politikusok kiskutyákkal való fotózkodása csak kommunikációs trükk a hatalom megszerzése érdekében.

Figyelemelterelés helyett az új kommunikáció jegyében végre világos válaszokat várunk a Jobbiktól: mikor mond le a hangfelvétellel lebukott Sneider Tamás egykori szkinhedvezér? Hogy áll KGBéla EP-képviselő orosz kémügye? Miért támogatták a Fideszt a parlamentben a paksi atommutyi 30 éves titkosításában?

A Jobbik cukikampányáról eddig is sütött: úgy kamu, ahogy van. A mi felelősségünk, hogy a demokrácia minden hazai hívével megértessük: a Jobbik nem a kiutat kínálja a korrupt Orbán-rendszerből, hanem a zsákutcát. Célunk, hogy mindenki lássa: a Jobbik ugyanaz a szélsőséges, bűnös eszmékkel és bűnözőkkel teli párt, mint ami mindig is volt.

MSZP