mszp.hu | Belföld | Elios ügyészség
2018. február 14. 14:54

Reagálás a kormányhivatal közleményére: „elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet”

Reagálás a kormányhivatal közleményére: „elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet”
A kormányhivatal még azelőtt ítéletet mondott a Fidesz plakátbotrányában, hogy kézhez kaphatták volna a közérdekű bejelentésünket, amelyet tegnap délután adtunk postára. Általában örülni kellene a gyors hivatali ügyintézésnek, de ez már az ügyészségnek sem jött össze az Elios-os nyomozáskor. A Fidesszel szembeni eljárások gyors lezárásának versenyében Polt Péter mellé felzárkózott a korábbi fideszes képviselő György István a fővárosi kormányhivatal vezetője.
Ha valóban megvizsgálták a szerződéseket, akkor árulják el, hogy hol lehet elérni a Fidesszel szerződő Odex Outdoor Expert Kft. listaárait, mert a kormányhivatal honlapján még mindig nem található. Megpróbálhatnak összevissza beszélni az évszámokról, de azért az különösen figyelemreméltó, hogy a JCDecaux már 2018 januárban közölni tudja az idei éves átlagára alapján a jövő évi árait. 
 
A kormányhivatalnak azt javasoljuk, hogy először is várják meg míg kézhez kapják a hivatalos beadványunkat, utána pedig fussanak neki még egyszer ennek a vizsgálatnak, mint az ügyészség az Elios-os nyomozásnak. Így lesz még egy esélyük arra, hogy betartassák a törvényeket.
 
MSZP
 
Bővebb információ: Harangozó Tamás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke

Kapcsolódó párttagok