Reagálás Gulyás Gergely tájékoztatójára: Ajka, Sümeg és Tapolca lakói nem kérnek a fideszes brókerkormány képviselőjéből, és az őt segítő Jobbikból!

Az emberek pénzét eltőzsdéző fideszes brókerkormány most a Tapolcán, Ajkán és Sümegen élőket próbálja becsapni. Kétségbeesett hazudozás helyett Gulyás Gergely inkább arra válaszoljon, miért fúrta meg az MSZP-nek azt a törvényjavaslatát, hogy a károsultak rendkívüli és azonnali teljes kártalanítást kaphassanak? Orbán Viktor miért árulta el az embereket, miért csak a kormány pénzét menekítette? Miért tőzsdéztek el több százmillió forint közpénzt a Quaestorban? A Fidesz és a Jobbik miért hagyta, hogy a brókerház vezetője 17 napig szabadon eltüntethesse a bizonyítékokat és a teljes vagyonát?

A brókerkormány jelöltjéről Ajkán egyszer már döntöttek, Fenyvesi Zoltán pedig főnökéhez hasonlóan elárulta a várost, amikor zsíros állásért otthagyta az ajkai önkormányzatot. Többek között emiatt sem bíznak már az emberek a pénzüket eltőzsdéző Fideszben és az őket segítő Jobbikban!
 
Az MSZP jelöltje, Pad Ferenc az elárult és cserbenhagyott embereket képviseli. Egyedül ő segít nekik, szervezi a Quaestor-károsultak érdekképviseleti fórumát, azért dolgozik, hogy mindenki visszakapja a pénzét! Az MSZP törvényt nyújtott be, amely minden károsult számára garantálja a rendkívüli és azonnali kártérítést! A brókerkormány jelöltjének és az őt segítő jobbikos politikusnak be kellene látnia, hogy az emberek az értük kiálló Pad Ferencet támogatják!
 
MSZP