Reagálás Lázár János tájékoztatójára: a Fidesz a maffiacsaládok kormánya

Azt, hogy mit jelent a Lázár János által ígért fideszes "családbarát társadalom", leginkább Meggyes Tamás volt felesége, Balogh István vak komondoron "áteső" élettársa, illetve a nőket verés ellen szülésre buzdító Varga István tudná bővebben kifejteni.

A Fidesz az elmúlt négy évben egyetlen fillérrel sem emelte a családi pótlékot, viszont Orbán Viktor rendszere megduplázta a szegénységben élő nagycsaládok számát.

Az Orbán-kormány alatt csak a maffiacsaládok jártak jól. Ők nyerték a trafikokat, ők nyúlták le a földeket, ők kapták a több százmilliós állami közbeszerzéseket. Nem véletlenül állította Ángyán József volt fideszes államtitkár: az Orbán-kormányt a maffiacsaládok irányítják.

Az elmúlt négy évben Orbán Viktor családja, Mészáros Lőrinc családja, Simicska Lajos családja és Lázár János családja jól járt. A magyar emberek viszont szinte kivétel nélkül rosszabbul élnek.

A tavasszal felálló Mesterházy-kormány felszámolja a maffiacsaládokhoz köthető állami szintű korrupciót. Igazságos társadalom- és gazdaságpolitikánkkal mi nem a maffiacsaládokat, hanem a kevésbé tehetős, dolgozó magyar családokat fogjuk támogatni.

Bangóné Borbély Ildikó,
elnökségi tag