csepelimszp.hu | Belföld | Csepel Németh Szilárd
2014. június 19. 19:21

Reagálás Németh Szilárd kampányprogramjának elindítására

Ha olyan jól élnének a csepeliek, ahogy azt a kormány propagálja, nem lenne szükség rezsiadósság-kezelő programra Csepelen, ugyanis az emberek ki tudnának jönni a havi jövedelmükből.

Az MSZP szerint nem az önkormányzati kampányra időzített látszatprogramra van szükség Csepelen, hanem igazságos, a kerületi szociális viszonyokra érzékeny lakbérekre és szociális védőhálóra. Nem önkormányzati kirakatsörözőre van igény, hanem mindenki által megfizethető élelmiszerárakra Csepelen is. Luxusautó és kisbuszflották, egekbe emelt városvezetői fizetések és prémiumok helyett a lakosság terheit enyhítő intézkedésekre lenne szükség Csepelen. Százmilliós visszaélésgyanúk és kivételezések helyett felelős és hozzáértő vezetőkre lenne szükség Csepelen.

Az MSZP csepeli politikusai azon dolgoznak, hogy októbertől ilyen vezetői legyenek Csepelnek. Célunk, hogy ősztől ne a csepeliek legyenek a XXI. kerületi érdekeket és hagyományos értékeket négy éve semmibe vevő városvezetésért, hanem fordítva. Célunk, hogy visszaadjuk Csepelt a csepelieknek!

MSZP Csepeli szervezete