mszp.hu | Belföld | rezsicsökkentés korrupció
2015. január 08. 14:34

Reagálás Németh Szilárdra: a fideszes lopások befejezése hagyná a legtöbb pénzt az emberek és vállalkozások zsebében

Milyen vállalkozói rezsicsökkentésről hazudozik Németh Szilárd, amikor a Fidesz fizetőssé tette az eddig ingyenes autóutakat, plusz forgalmi adóval drágítja az élelmiszereket, bezáratja az olcsó hipermarketeket és több ezer ember munkahelyét szünteti meg a kötelező vasárnapi zárva tartással?

Németh Szilárd egy képzelt álomvilágról beszél, miközben a valóság az, hogy még mindig rejtegetik annak a 34 ügynek a bizonyítékait, amelyeket Európai Unió Csalás Ellenes hivatala adott át a Legfőbb Ügyészségnek.

Milyen korrupciós ügyek miatt van kitiltva az Egyesült Államokból Vida Ildikó, a NAV elnöke? Miből van százmilliós luxusingatlana Szijjártó Péternek, Kósa Lajosnak, Rogán Antalnak és a többi fideszes politikusnak? Milyen ügyek intézése miatt jár egyre gyakrabban Svájcba Orbán Viktor?

Szégyenletes, hogy Németh Szilárd szándékosan félrebeszél, miközben a magyar emberek valódi kérdésekre valódi válaszokat várnak.

Az igazság az, hogy a magyar emberek és vállalkozások zsebében akkor maradna a legtöbb pénz, ha a korrupt Fidesz-kormány befejezné a nagyüzemi pénzbehajtást.

Lukács Zoltán,
az MSZP alelnöke, frakcióvezető-helyettes