Klubradió | Belföld
2012. december 10. 17:01

Reménysugár az MSZP győzelme Szolnokon

Fölényes győzelmet aratott riválisaival szemben az MSZP a szolnoki időközi önkormányzati választásokon. Petrovay Zsolt önkormányzati képviselő a Klubrádiónak azt mondta: végigjárva a választókat azt tapasztalta, hogy a baloldal elutasítottsága nem olyan magas, mint ahogyan azt eddig gondolták.

A baloldal és az MSZP szavazói részére egy fajta reménysugár lehet a most megszületett győzelem, amelynek fölényes mértékén még a képviselő is meglepődött.

Petrovay Zsolt elmondta a Klubrádiónak, hogy Mesterházy Attila pártelnök nyitása óta egyre több bizalmat lehet érezni a választók részéről. A kampány során a politikus személyesen kerest fel a választópolgárokat, ez alapján pedig azt állapította meg, hogy a baloldal elutasítottsága korántsem akkora, mint azt sokan gondolnák, mert a jelenlegi kormány munkája kiábrándította az embereket.

A politikai túlsúly nem fog változni a város képviselő tesületében, de Petrovay Zsolt hozzátette,eggyel többen vannak és jobban tudják hangsúlyozni az érdekeiket. A kampány egyébként aljas, a másikat lejárató hirdetések nélkül zajlott.