Rogán Antal saját maffiapártjában nézzen körül!

Rogán Antal az MSZP-től kér magyarázatot egy olyan magánember ügyeiről, akivel szemben a hatóságok már végzik a dolgukat. Pedig Rogán Antal saját maffiapártjában könnyebben megtalálhatja a magyar néppel szembeni bűnök elkövetőit.

Az MSZP négy nap alatt eltávolította soraiból Simon Gábort. Eközben a Fideszben Rogánnal együtt még mindig ott ül a feleségét verő Meggyes Tamás, ott ül Kósa Lajos, akit a Wikileaks szerint az amerikai nagykövetség ügyvivője csak Mr. 20 százalékként emlegetett, mert állítólag ennyit kér vissza a debreceni beruházások árából. Még mindig ott ül Horváth István szekszárdi polgármester, aki egy hangfelvételen elismerte, hogy trafikpályázatokon csak jobboldaliak nyerhetnek. És még mindig ott ül Orbán Viktor, akinek bizalmasa és házi pénztárnoka az a Garancsi István, aki offshore cégein keresztül lenyúlta az olcsó gáz hasznát, s ezzel ellopott az emberektől 100 milliárd forintos gázár-csökkentést.

Rogánnak arra kellene válaszolnia, hogyan nyúlta le maffiaszerűen a Fidesz a trafikokat és az állami földeket, miként lett Orbán barátjából, Mészáros Lőrinc gázszerelőből négy év alatt az ország 88. leggazdagabb embere, és hogyan zsebelhet be minden nap 875 millió forintot Simicska Lajos a Közgép által elnyert közbeszerzésekkel?!

Ezek az ügyek megvilágítják a Fidesz maffiakormány valódi arcát. Ezért fognak az választók április 6-án a kormányváltó pártszövetség jelöltjeire és listájára szavazni!

MSZP