mszp.hu | Belföld | Rogán Antal közlemény főváros
2014. június 20. 10:53

Rogán fél az emberek véleményétől

Versenyt hirdetünk, és elismerő oklevéllel jutalmazzuk azokat az V. kerületi állampolgárokat, akik negyed órán belül megtalálják a közmeghallgatás elrejtett meghívóját az önkormányzat honlapján.
Forrás: VS.hu/Hirling Bálint

Polgármesteri pályafutása utolsó közmeghallgatását tartja június 26-án, csütörtökön 17 órától Rogán Antal. Ez az utolsó alkalom arra, hogy a polgárok feltegyék neki kérdéseiket és arra válaszokat kapjanak.

Utoljára lehet megkérdezni, hogy miért engedte egy hazug emlékművel tönkretenni a Szabadság teret? Hogy miért adta el gyorsétteremnek a Kossuth téri házasságkötőt? Hogy szerinte rendben van-e az alpolgármestere vagyonnyilatkozata? Hogy miért adta el egy botrányokban érintett cégnek a Szent István iskolát? Miért áll még mindig a Horthy-szobor a Szabadság téren? Hol fognak parkolni és játszóterezni a belvárosiak a Bástya utca helyett?

Rogán Antal és csapata fél ezektől a kérdésektől, fél a polgárok véleményétől. Ezért a közmeghallgatás tényét - ahogy a korábbi években is - igyekeznek eltitkolni. A meghívót az önkormányzat honlapján elrejtették, a helyi újság hátsó lapjain csak egy apró betűs hirdetést tettek közzé. A polgármester bujkál a kerületiek elől, fogadóórán sem elérhető.

Itt az ideje, hogy visszaállítsuk az önkormányzat jó hírét, kivizsgáljuk a kétes ügyeket és újra olyan testület irányítsa a kerületet, aki szóba mer állni az emberekkel.

Steiner Pál
polgármesterjelölt
MSZP V. kerületi szervezete