2012. február 08. 15:30

Selmeczi Gabriella félretájékoztat

Az MSZP üdvözli a német kormányzó konzervatív CDU/CSU pártszövetség közleményét, amelyben reményét fejezi ki, hogy Orbán Viktor kormánya igyekszik majd megfelelni az uniós kötelezettségeknek és elvárásoknak, magyarán módosítja azokat a jogszabályokat és törvényi kitételeket, amelyek nem felelnek meg az EU-s jogi normáknak.

Ugyanakkor elítéljük Selmeczi Gabriella ebből az alkalomból kiadott közleményét, amely a CDU/CSU közbevetett, szocialistákra vonatkozó félmondatából kiindulva félretájékoztatja a magyar közvéleményt, miközben a kormány kötelességeiről és a német pártszövetség által megfogalmazott, az Orbán-kormánnyal szembeni elvárásokról mélyen hallgat. Ugyanakkor szomorúan vettük tudomásul azt is, hogy a Fidesz megtévesztette a német pártszövetséget.

Selmeczi Gabriella és a Fidesz figyelmét arra szeretnénk felhívni, hogy lassan két éve mímel kormányzást a FIDESZ-KDNP, és eközben a gazdaság helyzete jelentősen romlott, az emberek megélhetési gondjai és deviza-törlesztőrészletei nőttek, akárcsak az árak, miközben a bérek folyamatosan csökkennek. Épp most teszik Önök tönkre a közoktatást, az egészségügyben vészhelyzet van, és a jelenlegi politika szerint semmilyen remény nincs a helyzet javulására.

Önök a sorozatos kudarcokat sikerként állítják be, ami egyenlő az emberek becsapásával!


Török Zsolt,
szóvivő