Selmeczi Gabriella napirend előtti gyalázatára

Az országot romboló fideszes törvény- és hazugsággyár termelőkapacitását látva azt hinné az ember, van a szellemi teljesítményhiánynak egy olyan foka, amelyet már nem lehet alulmúlni. Aztán kiderül: a Fideszben mindig van lejjebb.

Selmeczi Gabriella mai napirend előtti felszólalása egy józan eszét és józan támogatóit vesztett párt szóvivőjének szánalmas támadása volt mindazok ellen, akik az elmúlt két és fél évben a Fidesszel ellentétben a magyar társadalom érdekeit képviselték.

Ma a Parlamentben az a Selmeczi Gabriella nyócévezett és pocskondiázta a szocialista kormányok teljesítményét, akinek a Fidesz nyugdíjvédőnőjeként addig terjedt a tudománya, hogy főszerepet játszott hárommillió munkavállaló időskori megtakarításának lenyúlásában. Az a Selmeczi Gabriella szónokolt becsületről és bátorságról, aki több mint 10 éve adós egy kiflicsücsöknyi magyarázattal. Ennyit a tisztességről.  

A Fidesz a nyáron már bizonyította, hogy a Horthy-kultusz táplálása fontosabb számára, mint a szegény gyerekek ételhez jutása. A napokban az is kiderült, hogy az éhező emberek még annyit sem érnek neki, hogy egy forgalomtól elszigetelt aluljárót néhány órára a segítésükre siető civilek rendelkezésére bocsássanak.  Ez sokat elárul arról, miért tart ott a Fidesz, ahol. Ám van egy határ, amit a Fidesz szóvivője sem léphet át.

Az MSZP ezért jogi eljárást kezdeményez Selmeczi Gabriella mai gyalázkodó kijelentései miatt.