mszp.hu | Belföld
2021. május 31. 13:11

Semjén hobbija egyre drágább – az MSZP közérdekű adatigénylést nyújt be a pénznyelő vadászati világkiállítás miatt

Semjén hobbija egyre drágább – az MSZP közérdekű adatigénylést nyújt be a pénznyelő vadászati világkiállítás miatt
Orbán Viktor tömegek megélhetését áldozta fel azért, hogy még a válság idején is biztosítsa haverjai és közvetetten saját maga további gazdagodását. Ugyanis számszerűen kimutatható, hogy a kormánynak minden eszköz a rendelkezésére állt a munkahelyek megmentésére.

A Fidesz azonban az emberek megélhetésén spórolt, miközben a mai napig két kézzel szórja a pénzt Semjén Zsolt úri hobbijára, ugyanis a vadászati világkiállítás újabb 6 milliárd forintos drágulás után már összességében 70 milliárdos kiadásnál jár.

A rendezvény egyáltalán nem segíti a gazdasági válságból való kilábalást, mégis rengeteg pénzt fordított rá a kormány a Gazdaságvédelmi Alapból is, ami miatt fontosabb ügyekre kevesebb pénz jutott.

A bérből és fizetésből élőknek joguk van ahhoz, hogy megtudják, pontosan mire és mennyi pénz ment el a befizetett adójukból, ezért az MSZP közérdekű adatigényléssel kikéri a vadászati világkiállításhoz kapcsolódó terveket és szerződéseket. Ezekből pedig egyértelműen kiderülhet, hogy mi a rendezvény valódi célja: elősegíteni a válságból való kilábalást vagy az, hogy ezáltal is még több pénzhez juttassák a fideszes oligarchákat.

Az MSZP célja, hogy 2022-ben véget vessen annak a korszaknak, amelyben a 99% dolgozik és adózik azért, hogy az 1% urizálása és gazdagodása biztosítva legyen.

MSZP

Bővebb információ: Szakács László, országgyűlési képviselő