mszp.hu
2015. március 20. 10:04

Sneider Tamásnak le kell mondania!

Az MSZP arra szólítja fel a jobbikos Sneider Tamást, hogy mondjon le parlamenti alelnöki posztjáról és képviselői mandátumáról.

Ujházy Emil, a szocialista párt Komárom-Esztergom Megyei elnöke ezt egy a napokban nyilvánosságra került hangfelvétellel indokolta, amelyen - ha a felvétel hiteles - szerinte Sneider Tamás leleplezte a Jobbik igazi arcát, vagyis hogy a párt politikája nem, csak a kommunikációja változott.

A felvételen Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke beszél saját pártja szimpatizánsainak. Például arról, hogy neki képviselőként vigyáznia kell a szájára, nehogy kimondja azt, amitől megijed a választópolgár, de a Betyársereg és más csoportok bátran mondhatnak bármit.

Sneider Tamás szavai az igazi Jobbikról rántják le a leplet. Kiderült, hogy Jobbik szlogenje, a „Győzzön a Jobbik!”, csupán arról szól, hogy győzni mindenáron.

„Meg kell szerezni a nyugdíjasok szavazatát, mert a nyugdíjasok nélkül nem lehet választást nyerni, ők pedig nyugalmat és békét akarnak, azért kell kedves gyereknek lenni, hogy a Jobbikra szavazzanak.” Ezt mondja Sneider Tamás a felvételen. Vagyis a Jobbik számára a nyugdíjasok szintén csak eszközök, akiket a hatalom megszerzése érdekében fel kell használni.

Az MSZP a hárommillió magyar nyugdíjas nevében kikéri magának, hogy az idősekre csak puszta szavazógépként tekintsen a Jobbik! Úgy tűnik, hogy a Jobbik ebben is hasonlít korábban panelprolizó, újabban pedig kisemberező Fideszre.

 Az MSZP-s politikus felszólítja Vágó Sebestyént, a Jobbik Komárom-Esztergom megyei országgyűlési képviselőjét is, hogy mondja el, igaz-e, hogy csak a kommunikáció változott.

Ha ez igaz - folytatta -, akkor felszólítják Kövér László házelnököt, hogy ne bízza meg Sneider Tamást semmilyen alelnöki teendővel.

Vágó Sebestyén nyilvánosan határolódjon el párttársa kijelentéseitől!

Ujházy szerint „A mi felelősségünk, hogy a demokrácia minden hívével megértessük: a vállalhatatlan eszméket valló Jobbik nem a kiutat kínálja a korrupt és országromboló Orbán-rendszerből, hanem a még sötétebb zsákutcát. Magyarország egyre súlyosabb társadalmi és gazdasági problémáit nem a még több nemzeti máz, vagy a nemzeti kirekesztés fogja megoldani, hanem az MSZP által épített új, baloldali társadalmi alternatíva.”