mszp.hu | Belföld
2022. március 01. 20:59

Soha nem értek még ilyen keveset a fizetések és a nyugdíjak!

Soha nem értek még ilyen keveset a fizetések és a nyugdíjak!
A Fidesz 12 éve szándékosan gyengíti a magyar emberek pénzét!

A Fidesz bűne, hogy soha nem ért még ennyire keveset a magyar emberek pénze: ma délután 379 forintra gyengült a magyar fizetőeszköz az euróval szemben!

Ez nem csak az orosz-ukrán háború hatása, a Fidesz-kormány már 12 éve szándékosan és folyamatosan gyengíti a forintot, mert Matolcsy György jegybankjában nyerészkedve százmilliárdokat kaszálnak az árfolyamkülönbségen!

A forint 2010 óta elveszítette értékének egyharmadát. A húszéves csúcsot megdöntő inflációval a Fidesz-kormány ellopja a pénzt az emberek zsebéből, mivel fizetésből és nyugdíjból élők kevesebb árut tudnak megvásárolni a boltokban.

Ráadásul a Fidesz-kormány nem csak korrupt és nyerészkedő, hanem gyenge is, hiszen maga Orbán Viktor mondta: „A gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak.”

Magyarország nem azért dolgozik, hogy a Fidesz a forint gyengítésével elvegye a fizetések és nyugdíjak értékét! A kormányváltás után az Egységben Magyarországért szövetség gondoskodik arról, hogy a forint megőrizze értékét, hazánk pedig megkezdi a felkészülést, hogy csatlakozzon a pénzügyi biztonságot jelentő eurozónához.

MSZP