Belföld | Baloldalért Díj 2012
2012. november 26. 13:22

Szabados József Baloldalért Díjat kapott

A Baloldalért 2012 országos díjazottak között köszönthettük a hétvégén megyei párttársunkat, Szabados Józsefet, akit a Szabolcs – Szatmár – Bereg Megyei Elnökség és a Vásárosnaményi Választókerület terjesztett fel kitüntetésre.

Az elismerést az kaphatja meg, aki hosszú időn át végzett tevékenységével erősíti a magyar baloldali mozgalmat; életpályája a helyi közösség által elismert és hiteles; a párt valamely szervezetében végzett kiemelkedő munkájával hozzájárul a párt sikereihez.

Minden tagunk és szimpatizánsunk nevében szívből gratulálunk!Köszönjük munkáját és töretlen fáradozását!

A kitüntetett, Szabados József, nős, két felnőtt leánygyermek édesapja. A Magyar Szocialista Párt baktalórántházi pártszervezetének tagja 1992-től. A rendszerváltás óta a választókörzetben induló országgyűlési képviselők kampányát vezette, mint kampányfőnök. Hosszú éveken keresztül a választókerület elnöke, évekig a megyei közgyűlés tagja, illetve megyei alelnök, és megyei kampányfőnök volt.  Korábban Baktalórántháza alpolgármestere, majd egy cikluson keresztül 2006 és 2010 között országgyűlési képviselő volt. Jelenleg az Országos Választmány tagja, nyugdíjas és minden nap fáradhatatlanul dolgozik a Magyar Szocialista Pártért.

Kiemelkedő tevékenységét 2011 szeptemberében Megyei Baloldalért kitüntetéssel ismerték el. A hétvégén pedig az Országos Választmány ülésén Baloldalért Díjat vehetett át, ahol megadatott számára az a lehetőség is, hogy a 23 kitüntetett nevében szólalt fel. Köszönetnyilvánításában így fogalmazott: „Nem szeretnék, hogy az elismeréssel "leírják őket", még harcolni akarnak "a briganti kormány" leváltásáért.”

Jó egészséget kívánunk neki, és kívánjuk, hogy még sokáig együtt dolgozhassunk a baloldal sikeréért!