mszp.hu | Belföld | provokátor Szabó Bálint
2017. augusztus 25. 10:45

Szabó provokátor munkaköri leírása

Botka László nyilvános megszólalásait egy éve rendszeresen megzavarja egy fizetett troll. Szabó Bálint a hazudozásairól szóló jogerős bírósági döntéssel a tarsolyában a Fidesz Botka-ellenes negatív kampányának központi figurája. Két napja a nyomozó hatóság cáfolta egy közleményben Szabó hazug állításait. Szabó oda megy, ahol az MSZP miniszterelnök-jelöltje nyilvánosan megszólal, lökdösődik, erőszakoskodik, próbál erőszakot kiprovokálni maga ellen.
Botka László hétfőn Makóra utazott, hogy bemutassa a nyilvánosságnak az MSZP helyi országgyűlési képviselő-jelöltjét. Várva és tartva Szabó provokációitól, vendéglátói, a makói MSZP felkért néhány biztonsági szakembert, hogy biztosítsák Botka László programjának zavartalanságát. Ezt a feladatukat sikerrel teljesítették annak ellenére, hogy Szabó Bálint igyekezett fizikailag is inzultálni Botka Lászlót.

Kérjük a Fideszt, tegye vissza a pórázt házi provokátorára!
Igyekezzen legalább a hazugságkampány keretei között tartani Szabót, ne kényszerítse szegényt erőszakos provokációk végrehajtására!

Botka László titkársága

Mandur László búcsúztató

Tisztelt Gyászoló Család! Tisztelt Mindnyájan, akik eljöttetek elkísérni Mandur Lászlót utolsó útjára, és persze megszólítom azokat is, akik innen távol, de lélekben hasonló szomorúsággal és megrendüléssel búcsúznak Lacitól!
2020-10-28 16:53