mszp.hu | Belföld
2021. május 18. 11:28

Szabó Sándort indítja Szeged képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Szabó Sándort indítja Szeged képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd
Az MSZP meggyőződése, hogy 2022-ben nemcsak kormányváltásra, hanem korszakváltásra is szükség van, amely csak teljes körű összefogással és ennek sikeréért küzdő közös jelöltekkel lehetséges. Ezért elkötelezett hívei vagyunk szövetségesünkkel, a Párbeszéddel együtt annak, hogy minden körzetben a szerintünk legalkalmasabb jelölt legyen a Fidesz kihívója!

Az MSZP és a Párbeszéd Csongrád-Csanád megye 1-es számú választókerületében Szabó Sándort, az MSZP országgyűlési képviselőjét tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Szabó Sándor egyéni képviselőként hét éve képviseli a szegedi központú körzetben élők érdekeit az Országgyűlésben, amely idő alatt jelentős beruházások megvalósulását segítette elő. Hisz abban, hogy a helyi közösségeknek kell intézniük saját ügyeiket, éppen ezért akarja megakadályozni annak a fideszes politikának a folytatását, amely Szeged és az ország valamennyi települése fejlődését is veszélybe sodorja. Céljai között szerepel az önkormányzatok önállóságának megerősítése és a településektől igazságtalanul elvont források visszajuttatása.

Az MSZP és a Párbeszéd azt gondolja, hogy az előválasztást követően 2022-ben Szabó Sándor a legalkalmasabb arra, hogy immáron harmadik alkalommal legyőzze a Fideszt, és tovább folytassa a Szeged, és a környékén élők érdekeinek képviseletét, hozzásegítve Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.

Kapcsolódó párttagok