mszp.hu | Belföld
2021. július 13. 22:46

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 1-es számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd Mike Andrást indítja az előválasztáson

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, amelynek alapfeltétele, hogy minden körzetben a legmegfelelőbb jelölt legyen a Fidesz kihívója.

Meggyőződésünk, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 1-es számú választókerületében ez a személy Mike András, az MSZP nyíregyházi alelnöke, aki az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltje az előválasztáson.

Mike András nyíregyházi pedagógusként olyan Magyarországot szeretne, ahol minden gyermek elérheti álmait, függetlenül attól, hogy hová és milyen családba született. Olyan országot, ahol valakinek az előrejutása nem az anyagi helyzetétől, hanem a tudásától, tehetségétől és a szorgalmától függ. Szerinte a tudás megszerzésének lehetősége nem kiváltság, hanem alapvető jog, az állam egyik legfontosabb kötelessége pedig ezt mindenki számára egyaránt biztosítani. A minőségi, korszerű tudás ugyanis több lehetőséget, jobban fizető munkahelyet, nagyobb biztonságot és jobb életet jelent.

Mike András hisz abban, hogy kemény munkával és összefogással elérhetjük, hogy a térség vonzó jövőképet biztosítson az ott élőknek. Az MSZP és a Párbeszéd szerint ő a legalkalmasabb arra, hogy az előválasztást követően 2022-ben már hatpárti jelöltként képviselje a nyíregyháziak illetőleg a környező településeken élők érdekét és hozzásegítse Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.