mszp.hu | Belföld
2021. július 13. 17:48

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 3-as számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd Sárosy Zoltánt indítja az előválasztáson

Az MSZP meggyőződése szerint 2022-ben a kormányváltás az ellenzéki pártok együttműködésével és a változást akaró, elhivatott emberekkel való összefogással valósítható meg. Ennek feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalon 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 3-as számú választókerületében Sárosy Zoltánt tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Sárosy Zoltán Kisvárdán él születése óta, így nemcsak a térséget ismeri, hanem a helyiek problémáit is. Az ország egyik legszegényebb választókerületében sok az alacsonyan iskolázott felnőtt, ebből is adódóan sok a munkanélküli. Komoly probléma az elvándorlás, ami már veszélyezteti az ott élők egészségügyi ellátását, és negatívan hat az oktatásra is. Kevés a pedagógus, az orvos és a szakképzett egészségügyi dolgozó. Sárosy Zoltán tudja, hogy a térségben élőknek minőségi oktatásra és egészségügyre, valamint tisztességes megélhetést biztosító munkahelyekre van szükségük. Célja, hogy a térség a jövő generációi számára élhető és vonzó hely legyen.

Kisvárda és térsége lakóinak most lehetőségük nyílik arra, hogy személyében egy olyan képviselőt küldjenek az új Országgyűlésbe, akinek szívügye a helyiek jóléte és a választókerület fejlődése.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.