mszp.hu | Belföld
2021. május 13. 12:19

Szakács Lászlót indítja Komló képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az MSZP meggyőződése, hogy 2022-ben nemcsak kormányváltásra, hanem korszakváltásra is szükség van, amely csak teljes körű összefogással és ennek a sikeréért küzdő közös jelöltekkel lehetséges. Ezért elkötelezett hívei vagyunk szövetségesünkkel, a Párbeszéddel együtt annak, hogy minden körzetben a szerintünk legmegfelelőbb jelölt legyen a Fidesz kihívója!

Az MSZP és a Párbeszéd Baranya megye 2-es számú választókerületében Szakács Lászlót, az MSZP országgyűlési képviselőjét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Szakács László már 20 éve áll a komlóiak szolgálatában: önkormányzati képviselőként, alpolgármesterként és országgyűlési képviselőként is Komló és egész Baranya megye fejlődéséért dolgozott. A fideszes vezetés időszakában azonban Komló nem aknázta ki a lehőségeit, ami miatt sokan egy jobb élet reményében elhagyták a várost. Szakács László mindig megalkuvás nélkül képviselte a komlóiak érdekeit, nemcsak rámutatott a korábbi városvezetés hibás döntéseire, hanem megoldási javaslatokkal is szolgált. Meggyőződése, hogy az ott élőknek nem betonba öntött álmokra van szükségük, hanem elérhető és olcsó szolgáltatásokra, jól fizető munkahelyekre és biztos megélhetésre.

Az MSZP és a Párbeszéd ezért a hozzáállásáért, az Országgyűlésben, valamint a térségben végzett kitartó munkája miatt azt gondolja, hogy hatpárti jelöltként Szakács László a legalkalmasabb arra, hogy Komló és térsége érdekeit képviselje és hozzásegítse Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.