mszp.hu | Miskolc
2017. március 02. 18:57

Szavahihetetlen a városvezetés

Álságos, amikor Miskolc polgármestere béremelést ígérgetve próbálja megmagyarázni, miért nem pályázik Miskolc az Európa Kulturális Fővárosa címre.

Ráadásul azt állítja, hogy prioritásként kezelik a miskolci dolgozók bérének emelését. Mondják ezt ők, akik miatt éppen tavaly léptek sztrájkba az MVK-s dolgozók, mert béremelést ígértek nekik, de azt nem teljesítették. Ami pedig magát a konkrét ügyet illeti: ebben is szavahihetetlennek bizonyultak Kriza Ákosék, hiszen hónapokon keresztül ígérgették, hogy benyújtjuk a pályázatot. Be is nyújthattuk volna, mert a város alkalmas lenne a feladatra. A városvezetés viszont alkalmatlan, mert még azt a lehetőséget is képtelen megragadni, hogy megteremtse az összefogást Miskolcon. Mert az Európa Kulturális Fővárosa az az ügy, amelyben mindenki egységesen kiállt volna a rendezés mellett.

Az elmúlt években 11 ezren hagyták el a várost, nincs perspektíva, kilátástalanságra ítéltetett Miskolc. Ez Kriza Ákosék mérlege. Javulás nem várható, változásra van szükség.

Minél hamarabb.

Az MSZP miskolci szervezete