Szavazatért jutalom?

A Fidesz országos listájának 60. helyére szorult Papcsák Ferencnek a mandátuma és a mentelmi joga megőrzése érdekében semmi sem drága: immár Erzsébet-utalványokkal vásárolna szavazatokat Zuglóban. Papcsák módszere nemcsak alávaló, valószínűleg alvilági is. Mivel törvényes úton még Zugló polgármestereként sem juthatna a jogosultak listájához, minden bizonnyal a Kubatov-listát hívja majd segítségül.

Közpénzből kampányol a Fidesz Csepelen is: Németh Szilárd aláírásával névre szóló levelek landolnak a kerületi postaládákban, amelyekben a rezsibiztos havi két adag melegétel átvételének lehetőségére hívja fel egyes csepeliek figyelmét. Azt nem tudni, hogy milyen szempontok és milyen lista alapján értesíti Németh Szilárd a szerencsés kiválasztottakat, de a hozzánk eljutott jelzések alapján nem szociális alapon. Mindent elárul viszont a közpénzből fizetett akció valódi céljáról, hogy az ajánlat csak májusig szól…
 
Az MSZP felszólítja Papcsák Ferencet, Németh Szilárdot és a választási program nélkül kampányoló fideszes politikusokat, hogy ne közpénzből próbálják bevásárolni magukat a parlamentbe! Az MSZP felszólítja a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot, hogy haladéktalanul vizsgálja ki, jogszerűen kezeli-e a Fidesz a zuglói és a csepeli lakosok személyes adatait!
 
MSZP