mszp.hu | Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
2014. július 16. 12:09

Szavazzatok megyénk jelöltjére!

Halmi József, Szabolcs – Szatmár – Bereg megyében alelnökként dolgozik mellettem. Az a személy, aki mindig kiveszi a munkából a részét. Idejét, energiáját nem kímélve az MSZP programjával, ideológiájával, céljaival azonosulva dolgozik. Odaadását a párt építése, a párt sikeréért való küzdelem, és a környezetében élők jobbítása jellemzi.

Képes beállni a vezetés mögé, legyen az választókerületi, megyei vagy országos szintű, alázattal szolgálni a baloldal érdekeit, és ezáltal Magyarország leszakadó térségében élő emberek érdekeit is. Hiteles személyként ismerheti meg szűkebb és tágabb környezete is, hiszen ha beleáll egy ügy képviseletébe, megállíthatatlanul harcol érte.

Ha úgy érzi eljött az ideje, hogy ne csak a helyi politika élharcosa legyen, akkor jómagam, Szabolcs – Szatmár - Bereg megye elnökeként csak támogatni tudom törekvéseit. Hisz már sok „jó szolgálatot” tett az elmúlt években, vállalva a konfliktusokat, az elesettebb, kiszolgáltatottabb réteg érdekképviseletét, akkor is, amikor ezt kevesen tették.

Tudom, hogy az országos politikai küzdelembe is minden erejével, tudásával beleáll. Így jómagam visszaléptem az országos elnökségi tagságra való jelölésemtől Halmi József, megyei alelnök javára.

Hiszem, hogy kellenek az új karakterek a szocialista pártba.

Hiszek benne, hogy a leghátrányosabb régióban szerzett élet – és munkatapasztalatával, elő tudja mozdítani az MSZP jelen érdekeit, ami a vidéki szimpatizánsok körében a továbbépítkezést és az egyre szélesebb körben való támogatottságot szolgálja.

Az MSZP országos programjának kidolgozására- a szociális, az önkormányzatiságot érintő és a vidék fejlődését célzó kérdéskörökben - és felelősségteljes képviseletére csak ajánlani tudom.

Hiteles személyként képes a szegénységben, nyomorban, kilátástalanságban élőkért harcolni, legyen az roma, közmunkás, segélyből élő, vagy kiszolgáltatott vidéki termelő, hiszen köztük él, velük él nap, mint nap, egy közülük. Győrteleki polgármesteri tapasztalatait, és személyes kisugárzását, karakterét a szocialista párt a „kisemberek” megszólításában hatékonyan érvényesítheti. Ő az egyszerű emberek nyelvén beszél. Az MSZP – nek pedig szüksége van ma az ilyen személyekre.

Ha egyet tudsz érteni, azzal, hogy kellenek a hiteles, új arcok az országos elnökségbe, javaslom, támogasd Te is megválasztását a kongresszuson!

dr. Veres János
az MSZP Szabolcs – Szatmár – Bereg megyei elnöke