2011. január 14. 20:29

Szavazzon Nyírtelken Magyar László polgármester jelöltre!

Nyírtelek dinamikusan fejlődő település. Polgármesterségem alatt aktivitással fejlődött. Január 16 -án az igazi választás - Magyar László, aki ismeri, szereti települését, határozott jövőképe, elszántsága van a településére nézve.

Mai sajtótájékoztatóján Jeszenszki András megyei alelnök, és Magyar László Nyírtelek polgármesterjelöltje "az egyetlen ésszerű és reális választásra" hívta fel az érintett szavazók figyelmét. Jeszenszki András magánemberként is a jelölt mellett szólt, aki több mint 10 éve, ismeri felesége révén a település fejlődését. Büszkék lehetnek az itt élő lakosok arra amit Nyírtelek elért! - mondta.

Magyar László bemutatta a település eddigi sikereit, és jövőbeli terveiről is beszélt. 2002 óta a település polgármestere, egész életében Nyírtelekhez kötődött. Minden fejlesztésben, pályázatban személyesen működött közre, és várossá válásunkkal érdemben is kiteljesedhetett Nyírtelek - mondta a polgármesterjelölt.

A településen a foglalkoztatást tartja első számú prioritásként, az ipari terület kialakítása 2 gyárral, jelenleg is 200 fő foglalkozatását oldja meg. További üzemszintű fejlődésként említette, hogy Nyírtelken erőmű valósulhat meg, ami műanyaghulladék feldolgozással fog gázolajat, és áramot fejleszteni.

Beszélt az eddigi és ezt követő fejlesztésekről, amiket önkormányzati szinten valósítanak meg, köztük a közösségi ház, a Királytelek Vigadó létrehozásáról,egy 2 csoportos bölcsőde kialakításáról, útfelújításról, játszóterekről, műfüves pályáról, közösségi terek kialakításáról, amiket eddig sikerült megvalósítaniuk, és a folyamatban lévő fejlesztések között említette a szennyvízberuházást, aminek költségvetése nagyobb, mint az önkormányzaté, 3 útpályázatot sikerült már a választást követően elnyerniük, Belegrádon új óvoda épül, és több rendezvényre pályáztak, amit az idei évben kívánnak megvalósítani. Ezeknek a megkezdett projekteknek, is aktív részese kíván lenne a polgármester úr, aki szeretné végigvinni az elkezdett munkákat.

Megemlítette a civil szféra kiemelt jelenlétét is a településen. Összesen 25 szervezet, a polgármester személyes irányítása mellett egy civil fórumba tömörülve működnek együtt.

A fenti fejlesztések Nyírtelekért, Nyírtelekről szólnak! - Szavazzon Magyar Lászlóra aki továbbra is a településért kíván dolgozni!