2011. március 16. 10:30

Szegfűbálon köszöntötték a hölgyeket Orosházán

Az MSZP Orosházi Szervezete a rendszerváltást követően két programot indított útjára, amelyeket azóta is minden évben megtartott: a Szegfűbált, valamint az április 30-i fáklyás felvonulást.

A XVII. Szegfűbált a Nőnaphoz időzítve, idén március 12-én, szombaton tartották a hagyományos belvárosi helyszíntől eltérően a gyopárosfürdői volt laktanya egykori Legénységi étkezdéjében, amely a szocialista városvezetés ideje alatt újult meg a Dél-keleti Kapu Programban.

Az est fővédnöke dr. Vastagh Pál volt, aki nemrég tért haza Kanadából, ahol több éven át a Magyar Köztársaság nagyköveteként szolgált. Elmondta, hogy most is nagy örömmel jött feleségével Orosházára, és boldog, hogy annyi ismerős arcot lát, mindenkinek kellemes szórakozást kívánt. A fővédnökhöz csatlakozott Fetser János, az MSZP helyi szervezetének elnöke is, és a bált hivatalosan megnyitották.

Kezdetét vette a szórakozás, amely kiadós vacsorából, humorista műsorából, zenéből-táncból, és az elmaradhatatlan tombolából állt. Az estén - mint az hagyományosan lenni szokott - a férfiak egy-egy szál piros szegfűvel köszöntötték a hölgyeket.