Belföld | félelemkeltés
2013. május 27. 14:05

Szervezett megfélemlítő akció az MSZP ellen

A mai nap több MSZP-iroda is ismeretlen eredetű fehér porral töltött borítékot kapott. A Fejér megyei MSZP-iroda után a Hajdú-Bihar, majd a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezet is gyanús levelet kapott. Világosan látszik, hogy ez egy országosan szervezett, megfélemlítő támadássorozat az ellenzék legnagyobb és leghatékonyabban működő szervezete ellen.

Csak remélni tudjuk, hogy az eseteknek nem lesz folytatása, és az MSZP ellenfelei nem terrorszervezetek módszereivel kívánják a kampányküzdelmeket lefolytatni.

Elítéljük az ilyen akciókat, az elkövetőknek pedig üzenjük: az MSZP sem Fejér megyében, sem Hajdú-Biharban, sem Borsodban, vagy máshol az országban nem hátrál meg! Folytatjuk az Orbán-rezsim kritikáját, a visszaélések nyilvánosságra hozatalát, a Fidesz bűneinek minél szélesebb körű megismertetését.

Sajnos az Orbán Viktor vezette Fidesz nem mérte fel, hogy a gyűlöletkampány, amit az MSZP ellen nap mint nap folytat, ilyen barbár cselekedetekig fajulhat.

Reméljük, hogy az évi tízmilliárd forintért működtetett Terrorelhárítási Központ megakadályozza a további fehérporos próbálkozásokat, és mielőbb elfogja a felelősöket.