mszp.hu | Belföld | közlemény
2017. március 08. 14:40

Szeviép-blamázs: Botka Lászlót olyan ügyben próbálják támadni, ami a Fideszhez köthető

A Fidesznél annyira félnek Botka Lászlótól, hogy beírták az internetes keresőbe a „Szeged” és a „botrány” szavakat, majd miután rátaláltak a 7 éve megszűnt Szeviép ügyére, most boldogan hajtogatják, hogy Orbán Viktor kihívója adjon magyarázatot.
A valóság az, hogy a Szeviép egy fideszes botránytörténet. A megszűnt cég tulajdonosának üzleti partnere a Fidesz korábbi gazdasági alpolgármestere, Tímár László volt. A cég másik vezetője pedig a felszámolás után egy fideszes oligarchának lett a tanácsadója.
 
Bárhogy is próbálkozik napról-napra a Fidesz lejárató gépezete, a szegedi önkormányzat Botka László vezetése alatt, semmilyen szerződéses kapcsolatban nem állt a Szeviép nevű céggel.
 
Rövidebben fogalmazva még mindig ugyanazt tudjuk mondani a láthatóan egyre kétségbeesettebb Fidesznek: fiúk, ez most nem jött be.
 
Botka László a meglopott és kisemmizett emberekkel együtt el fogja zavarni a tolvaj Fideszt. Ezért kínálunk szövetséget párthovatartozástól függetlenül mindenkinek, aki változást akar. Botka Lászlónak ehhez megvan az ereje és megvan a programja. A Fidesz már láthatóan fél tőle. Magyarország megjavítható.
 
MSZP