mszp.hu | Belföld
2022. március 09. 23:28

Szintet lépett a fideszes hazugsággyár - feljelentést tesz Horváth Csaba

Szintet lépett a fideszes hazugsággyár - feljelentést tesz Horváth Csaba
Rágalmazás miatt feljelentést tesz fideszes propaganda médiumok, többek közt a Metropol, az Origo és a Ripost ellen Horváth Csaba, miután a napokban több kormányközeli médiumban válogatott hazugságok jelentek meg Zugló polgármesteréről.

Nem elégedett meg a hamis tanúvallomásra épített hamis vád ismételgetésével, szintet lépett a fideszes propaganda média. Láthatóan nem törődnek a hazug állításaik miatti büntető feljelentés következményeivel sem.

Nyilvánvalóan számítanak politikai gazdáik védelmére. A kártérítési perek miatt fizetendő milliók miatt sem fáj a fejük. Miért is fájna, hiszen perveszteségük esetén a sérelemdíjakat is tulajdonképpen majd az adófizetőkkel fizettetnék meg.

A FIDESZ 12 éve az adófizetők pénzéből saját propagandagépezetet tart fenn, ennek része a közmédia is, ahonnan a hazugságaikat, a propagandát és a gyűlöletkeltésüket öntik ránk.

 “Elég volt a fideszes rágalomhadjáratból!” - reagált Horváth Csaba, Zugló polgármestere az elmúlt napokban a fideszes médiában megjelenő, őt korrupcióval vádoló cikkekre. “Tudtuk, hogy az elmúlt 30 év legvéresebb, legvisszataszítóbb kampánya és választása lesz április 3-án. Látszik, hogy a jelenlegi hatalom olyan görcsösen ragaszkodik a pozíciójához, hogy semmi nem számít nekik, sem Isten, sem ember, sem pénz.

A pénz pláne nem, hiszen az adófizetők pénzét használják, amikor a közszolgálatinak már egyáltalán nem nevezhető Magyar Televízióból és a kézivezérelt médiabirodalmukból öntik ránk a hazugságokat, és propagandát. És gátlástalanul próbálnak megsemmisíteni a karaktergyilkosság eszközeivel bárkit, aki az útjukba kerül és ellenük felszólal.

A velem kapcsolatban tényként megfogalmazott valamennyi hamis váddal es hazug állítással álláspontom szerint a rágalmazás bűncselekményét követték el és emiatt feljelentést teszek, mert még közszereplőként, kampányidőszakban sem vagyok köteles ezeket eltűrni.

Ezen felül valamennyi médiummal szemben, amely ezeket a hamis vádakat tényként írta le, híresztelte sajtó-, majd kártérítési (sérelemdíj iránti) pert is indítok nagy nyilvánosság előtt elkövetett jóhírnév megsértéséért.”

Kapcsolódó párttagok