Tagrevíziót a Fidesznél!

Az MSZP azonnali tagrevíziót sürget Orbán Viktor pártjában, normális országban ugyanis nem ülhetnek egy kormányzó pártban csaló, drogfüggő, korrupt és asszonyverő politikusok.

Egy normális országban a Fidesz ma már nem a bajai időközi választásra, hanem az előrehozott országgyűlési választásra készülhetne.

A videóra vett fideszes bajai választási csalásba nem csak Zsigó Róbert, a város polgármestere bukna bele, hanem pártja, a Fidesz is. A hangfelvétellel leleplezett országos trafikmutyiba nem csak Horváth István szekszárdi polgármester bukna bele, hanem pártja, a Fidesz is. A hangfelvételen hallható százmilliós korrupciós botrányba nem csak Papcsák Ferenc bukna bele, hanem pártja, a Fidesz is.

A drogfogyasztás gyanújába keveredett Lazáry Viktor már szünetelteti tagságát a Fidesz városi szervezetében. Balogh József ugyanakkor csak a Fidesz-frakciótól vált meg, az alibinek tartott vak komondorával együtt a párttagságát is megtartotta. Az MSZP várja a többi, országos botrányba keveredett kormánypárti politikus lemondását is! Várjuk a botrányos ügyekbe keveredett Papcsák Ferenc, Horváth István, Balogh József és Zsigó Róbert lemondását is!

Török Zsolt,
szóvivő