mszp.hu | Belföld
2017. augusztus 14. 14:46

Taigetosz-törvény 2.0!

Taigetosz-törvény 2.0!
Magyarország jobban teljesít: - közmunkások havi bére: 62 ezer forintról csökkent 47 ezer forintra, - értelmi sérült embertársaink havi bére: 34 ezer forintról csökken 14 ezerre, - MKK Zrt. vezérigazgató: 9,3 millió forint prémium, - MÁV Zrt. vezérigazgató: 6 millió forint prémium.
Így működik az Orbán-féle nemzeti együttműködés. A leginkább rászorulók és nélkülözők megalázó bérekért dolgozzanak, amíg a Fidesz által kinevezettek a milliós havi bérük mellé még prémiumot is kapnak. Orbán rendszere folyamatosan újratermeli a reménytelenséget.
 
Miért csökkentik az értelmi sérültek bérét? Mire kell a kormánynak a rászorulókon megspórolt pénz? Mi vette rá Balog minisztert, a kormány lelkiismeretét arra, hogy így megalázza a fogyatékkal élőket? Válaszokat nem fogunk kapni csak arrogáns mellébeszélést.
 
2018-ban a kormányváltás után Botka László vezetésével olyan kormány alakul, amelyik a nélkülöző tömegeknek, hiányt szenvedő családoknak, magukra hagyott embertársainknak reményt, esélyt és segítséget nyújt. 
 
Korózs Lajos,
a Népjóléti bizottság alelnöke

Kapcsolódó párttagok