mszp.hu | Belföld
2021. június 04. 20:00

Támogasd az előválasztást!

Támogasd az előválasztást!
Itt támogathatja az előválasztás megszervezését!

Az Előválasztás 2021 Magyarország talán idei legnagyobb demokratikus projektje. Hat párt együtt, azaz a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, a Párbeszéd és mi, az MSZP úgy döntöttünk, hogy 2022-ben közösen indulunk a választáson, miniszterelnök-jelöltünket és országgyűlési képviselőjelöltjeinket pedig támogatóinkkal közösen választjuk ki egy hatalmas kísérlet keretében.

2021. szeptember 18-26. között minden változást akaró, a demokrácia helyreállítása mellett kiálló polgárt várunk az Előválasztáson, hogy közösen találjuk meg a 2022-es győzelemre legesélyesebb jelölteket!

Ez a folyamat azonban sok pénzbe kerül majd, ezért megvalósításához támogatóink anyagi segítségét is kérjük. Minden résztvevő párt nyitott egy külön számlát az előválasztás támogatására, az ide befizetett támogatásokat mind a hat párt az előválasztás lebonyolítására fordítja (nem saját kampányára).

Ha Önnek van lehetősége, hogy anyagilag is hozzájáruljon az előválasztás sikeréhez akár csak ezer forinttal, arra kérjük, az alábbi számlaszámra juttassa el!

 

MSZP Előválasztás

11784009-22235736

 

FONTOS: ALÁBB FELSOROLTUK AZ UTALÁS SZABÁLYAIT!

A magyar törvények szerint az alábbiakra kell oda figyelnie, ha az előválasztást szeretné támogatni ezen a számlán:

  • Utalást pártként csak magyar magánszemélyektől fogadhatunk el, cégektől nem
     
  • Kérjük, az utalás mellékleteként tüntesse fel lakcímét, hogy azonosíthassuk magyar címét az elszámolási szabályok szerint
     
  • Egy éven belül 500,000 ft-os utalás alatt az Ön nevét nem kell nyilvánosságra hoznunk, e feletti összeg esetén támogatóként fel kell tüntetnünk név szerint nyilvános pénzügyi beszámolónkban

Ha lakcímét nem tünteti fel közleményként, úgy utalását kénytelenek vagyunk visszautalni a párttörvény értelmében. Amennyiben feltünteti címét, úgy azt a hatályos adatvédelmi szabályoknak és a mellékletben foglalt kötelezettségeknek megfelelően kezeljük. Megértését köszönjük!