mszp.hu
2016. szeptember 11. 14:57

Támogatjuk Ullmann Mihály megválasztását!

Az önkormányzás közös, helyi ügyünk. A jó önkormányzás nem elsősorban valamilyen politikai ideológia győzelméről, hanem rólunk, helyben élőkről szól. Arról, hogy miért szeretünk itt élni, Soroksáron, hagyományainkról, mindennapjainkról és jövőnkről.

A Soroksári Civil Szervezetek és Személyek egyesülete Soroksár történetének elidegeníthetetlen része. Azzal együtt, hogy nekünk, soroksári szocialistáknak időnként vannak vitáink, eltérő hangsúlyaink, azt kölcsönösen soha nem vontuk kétségbe, hogy a másik közösség Soroksárért, a közösség jobb életéért dolgozik.

A soroksári civileket, és természetesen Ullmann Mihályt is régóta ismerjük, fontos része ő a kerület életének. Az elmúlt napokban megismertük javaslatait, elképzeléseit, amelyeket a soroksári 6-os önkormányzati választókerület képviselőjeként ajánl a környéken élőknek. Az MSZP soroksári közössége támogatja ezeket a célokat, így támogatjuk Ullmann Mihály megválasztását október 2-án!

Azt javasoljuk minden Soroksáron aktív baloldali csoportnak és pártnak, hogy támogassák ők is a 6-is választókerület és ezáltal Soroksár fejlődését, támogassák Ullmann Mihályt a választókerület megnyerésében!

Kiss Jenő
az MSZP soroksári elnöke