mszp.hu | Belföld | 3-as metró tarlós istván
2018. november 06. 13:59

Tarlós blöfföl a 3-as metró meghosszabbításával

Tarlós blöfföl a 3-as metró meghosszabbításával
Egy évvel az önkormányzati választás előtt Tarlós István elindította az ígéretcunamit. Tarlós, aki Orbán Viktorral együtt az elmúlt nyolc évben magasról tett a budapestiek jogos igényeire. A fideszes Tarlós úgy ígéri most a 3-as metró káposztásmegyeri meghosszabbítását, hogy a metró északi szakaszának felújítása több hónapos késésben van, a középső és a déli szakasz felújítására nincs elegendő pénz, a budapestiek pedig elavult, megbízhatatlan orosz metrókon kénytelenek utazni.
Az a Tarlós ígér most metróhosszabbítást, aki mindig is ellenezte a 4-es metró megépítését, és az Orbán-kormánnyal együttműködve megakadályozta, hogy a metróvonal a Bosnyák-térig építsék ki. Tarlós állította le annak idején a 3-as metró Káposztásmegyerig történő meghosszabbítását is. Kérdés, hogy mennyire lehet komolyan venni az újabb ígérgetést a metró meghosszabbításáról, amikor Tarlós főnöke, Orbán Viktor szerint „a metró a gazdag országok luxusa” és aki minden eszközzel akadályozta a 3-as metró felújítását, a 4-es vonal megépítését és aki az elavult, hibás Putyin-metrókat erőltette a budapestiekre.
 
Ezek után joggal tarthatunk attól, hogy a 3-as metróvonalának meghosszabbítása csak egy újabb blöff, Tarlósnak és kormánynak esze ágában sincs megvalósítani.
 
Horváth Csaba
a Fővárosi közgyűlés MSZP-s képviselői nevében

Kapcsolódó párttagok