mszp.hu | Belföld | közlemény tarlós istván
2015. június 15. 16:43

Tarlós István emberelje meg magát!

Ezúton szólítom fel Tarlós Istvánt, hogy végre viselkedjen kultúremberként. Ahogyan a főpolgármester ma a Fővárosi Közgyűlés tagjával, Gy. Németh Erzsébettel „kommunikált”, az a viselkedés legalja.

Értem, hogy Tarlós István nem tiszteli Budapest parlamentje, a Fővárosi Közgyűlés tagjait. Azt is, hogy az ellenzéket semmibe veszi, tőle sajnos sokkal több nem várható. De azt nem értem és nem is vagyok hajlandó elfogadni, hogy a budapestiek által megválasztott főpolgármester így beszéljen egy nővel.

Az, hogy Gy. Németh Erzsébetnek tartalmilag nem volt igaza az M3-as metró felújításával és az óbudai árvízvédelemmel kapcsolatban, Tarlós Istvánt nem jogosítja fel arra, hogy az alapvető udvariasság szabályait felrúgva ilyen megalázó hangnemben fogalmazzon.

Ezt az alpári stílust mind Gy. Németh Erzsébet, mind a kulturált budapestiek nevében visszautasítom. Az a legkevesebb, hogy a főpolgármester azonnal bocsánatot kér képviselőtársamtól, és mindazoktól, akiket lekezelő szóhasználatával megsértett.  

Horváth Csaba,
az MSZP fővárosi frakcióvezetője