mszp.hu | Belföld | Tarlós Budapest
2014. június 13. 18:42

Tarlós már a felmondási idejét tölti

Tarlós István bebizonyította, hogy alkalmatlan az általa betöltött főpolgármesteri posztra, alkalmatlan a budapesti polgárok érdekeinek képviseletére.

Tarlós István cserbenhagyta Budapestet azzal, hogy az elmúlt napokban egy szót sem szólt a Fidesz-kormány által megtámadott fővárosiak érdekében. A főpolgármester szó nélkül tűri a választási törvény csalással felérő átalakítását, és azt, hogy Lázár János és Orbán Viktor leállítsák a budapesti fejlesztéseket, elvegyék a fővárostól az EU-forrásokat. Tarlós némán tűri, hogy nem lesz semmi az M3-as metró felújításából, nem valósul meg az M2-es metró és gödöllői HÉV összekötése, elmarad a Millenniumi Földalatti korszerűsítése és meghosszabbítása a Kassai térig, nem lesz semmi a Fogaskerekű felújításából, valamint több villamosvonal megépítését, illetve meghosszabbítását is leállítják.

Tarlós István hallgatása azt jelzi, hogy már nem képes elvégezni azt a munkát, amivel a budapesti emberek megbízták, és amiért a fizetését kapja. Ezért úgy tekintjük, hogy az őszi önkormányzati választásig már csak a felmondási idejét tölti.

Horváth Csaba

MSZP fővárosi frakció-vezető