Tarlós nyomja a Fidesz-propagandát, a budapestiekkel nem törődik

A Magyar Időknek adott interjújával Tarlós István a gyűlölet- és félelemkeltő Fidesz-propaganda eszközévé silányította a főpolgármesteri pozíciót. Orbán és kormánya az elmúlt nyolc évben ott ártott Budapestnek, ahol csak tudott, Tarlós pedig minden eszközzel segítette, hogy a Fidesz kivéreztesse a fővárost. Tarlósnak ma sincs ennél több mondanivalója a budapestiek számára.

Budapest ennél többet érdemel! Elszegényedés és romló szolgáltatások helyett elegendő pénzt, rossz életminőség és hanyatló ellátórendszer helyett egészséges életet. Tízezrével kivágott fák és tönkretett Duna-part helyett minőségi és gyarapodó zöldterületeket, bűnözés és korrupció helyett biztonságot. Minden Budapesten megtermelt tíz adóforintból egyet.

A budapestieknek elegük van abból, hogy a Fidesz mondja meg, mire van szükségük és mire nem, abból, hogy módszeresen építik le az önkormányzatokat és abból, hogy a pénzük fideszes zsebekbe vándorol. Éppen ezért április 8-án a budapestiek olyan demokratikus ellenzéki képviselőket küldenek az Országgyűlésbe, akik megvédik Budapest vagyonát, értékeit és az itt élők érdekeit képviselik.

Horváth Csaba
a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s képviselői nevében

Kapcsolódó párttagok