mszp.hu | Győrtelek
2016. március 14. 10:19

Tavaszodik!

Tavaszodik!
Március 15 előtt a név nevében szólt sajtótájékoztatóján Halmi József Szabolcs–Szatmár–Bereg megyei alelnök. „Érezzük, hogy tavaszodik!” – jelentette ki, amit nemcsak az időjósok jeleznek, hanem az ellenzéki elégedetlenség, a pedagógustüntetések is mind ezt jelzik előre.

Az 1848-as követelések sajnos ma is nagyon élő követelések. Nem gondoltuk azt, hogy a 2010-ben a néptől hatalmat kapott párt, nem a demokrácia útján halad tovább, hanem a diktatúrát fogja építeni.

Azt sem gondoltuk, hogy a2010 után hat évvel, ma arról kell beszélni, hogy sajtószabadságot akarunk. Hisz a királyi tv, ami hírt hamisít, ami nem a tényeket közli, hanem a kormányzó Fidesz–KDNP kívánsága szerint propaganda tv-ként működik. Látjuk azt is, hogy cenzúráznak, és keltenek álhírt akárcsak arról, hogy Brüsszelben a miniszterelnök hogyan vétózott. A magyar adózók pénzéből fenntartott tévék hazugságot állítanak, és a hazugság után megy a nép azon része, aki nézi ezt a tv-csatornát.

Ébred a nép, hisz tavaszodik! Elég a hazugságból és a lopásból, addig, míg kér a nép! - mondta.

Legyen sajtószabadság és szólásszabadság még egyszer!

Felelős demokratákat akarunk az ország vezetésébe, nem diktátort szolgálókat!

Országgyűlési képviselőket a népért, és nem fordítva! 

Törvény előtti egyenlőséget, és független igazságszolgáltatást akarunk ma is. – folytatta.

Közös teherviselést, igazságos adózást akarunk!

A szociális rendszer átgondolását, és visszaállítását!

Állítsák le a haveroknak szánt földprogramot! – hangoztatta Halmi József, aki így folytatta követelésünket: „Nemzeti Bankot!” A Nemzeti Bank ma a lopás megtestesítője, Magyarország szégyene és gyalázata. Az adózók pénzéből festményeket, kúriákat vásárolnak…

A bank legyen a nemzeté, nem a diktátort kiszolgáló hatalomé.

Tisztelt fideszes nagyhatalmú urak! - szólította meg a kormánypárti képviselőket a szocialista alelnök. Tavaszodik! A nép haragja egyszer utolér, és nem kímél senkit. Egyszer felelni fogtok ezért a sok lopásért, amit a nemzet ellen tettetek! – üzente a megye sajtónyilvánosságán keresztül Halmi József.

Kapcsolódó párttagok