mszp.hu | gazdagodás Mészáros Lőrinc oknyomás
2017. március 24. 14:07

Tények bizonyítják, hogy Mészáros Lőrinc valójában Orbán Viktor két lábon járó pénztárcája

Tények bizonyítják, hogy Mészáros Lőrinc valójában Orbán Viktor két lábon járó pénztárcája
Már tények is bizonyítják, hogy Mészáros Lőrinc valójában Orbán Viktor két lábon járó pénztárcája. Ennek a nyílt beismerése, hogy a felcsúti polgármester kifizette annak a cégnek a 3,2 milliárd (!) forintos adósságát, melynek két tulajdonosa Orbán feleségének, Lévai Anikónak az unokaöccse és a sógora.

A Magyar Narancs kiváló oknyomozó cikkéből kiderül, hogyan vándorol a magyar emberek adója Orbán Viktorhoz és családjához Mészáros Lőrinc segítségével: Mészáros cégei százmilliárdos értékben nyernek el állami megbízásokat, majd az így magántőkévé vált közpénz egy része visszacsorog az Orbán család ingatlanjaiba, Orbán hobbijába, a fociba, és abba a propagandagépezetbe, amely igyekszik fenntartani ezt a lopásalapú mechanizmust.

Így lesz az Orbán családé állami pénzből az a hatvanpusztai majorság, melyet Orbán apjának egyik cége vett meg hitelből, Mészáros pedig annyiért bérli tőlük, hogy abból 10 év alatt kifizethetik az hitelt.

Így jutott súlyos tízmilliókhoz az Orbán család azzal, hogy Mészáros Lőrinc megvásárolt Orbán Viktor apjának cégétől egy olyan homokbányát, aminek a kitermelési joga 2025-ig még Orbán Győző cégéé marad – vagyis Mészáros Lőrinc olyasmiért fizetett, amiből neki nyolc évig semmi haszna nincs.

Így lett Alcsútdobozon nyaralója az Orbán családnak azzal, hogy Mészáros Lőrinc ismeretlen összegért eladta nekik azt. Elgondolkodtató, hogy a nyaralót már az adásvétel előtt is csak az Orbán család használta.

Botka László megszünteti ezeket fideszes tolvajlásokat. Az emberek nem azért fizetnek adót, hogy Mészáros Lőrinc és rajta keresztül az Orbán család gazdagodjon, hanem hogy a pénzükből jobb egészségügy, színvonalas oktatás, több fizetés és több nyugdíj legyen.  Botka Lászlónak ehhez megvan az ereje és megvan a programja. Magyarország megjavítható.

MSZP

Bővebb információ: Lukács Zoltán, országgyűlési képviselő

Kapcsolódó párttagok