Tényleg kijár – Újra Kecelen járt Török Zsolt

December óta szinte hetente megfordul városunkban az összefogás szocialista képviselőjelöltje. Török Zsoltnak ezúttal kereskedők és idős emberek panaszkodtak.

Bár Kiskunhalason lakik – vetélytársaival ellentétben – meglepően gyakorta megfordul Kecelen a baloldali Összefogás képviselőjelöltje. Török Zsolt ezúttal is a piacon kezdett, majd a Városháza előtt beszélgetett a járókelőkkel.

Január végén egyébként is kevés az emberek pénze, de idén ez fokozottan igaz – mondta az egyik kereskedő.
A demokratikus ellenzéki összefogás jelöltje a hivatal előtt főleg nyugdíjasokkal beszélgetett. A fő téma a fiatalok Kecelről való elvándorlása volt.

Nézze Török úr, itt maradtam én is egyedül, betegen, öregen, mert a fiamék csak Németországban találtak munkát - mondta egy idős hölgy.

Török Zsolt válasziban elmondta, hogy az MSZP kormányra kerülve a munkahelyteremtésre helyezi a legfőbb hangsúlyt. De az idősek gondozását, a házi segítségnyújtást is meg kell erősíteni.

A több munkahely és egy igazságosabb adórendszer révén több pénze lesz az embereknek, s így a kereskedőknek is nagyobb lehet a forgalma – fogalmazta meg a politikus.