Belföld, Gazdaság
2012. december 10. 11:38

Tiszalökön is megvitatták a Kelet-Magyarország Programot

December 6-án az MSZP Tiszalöki Helyi Szervezete kezdeményezésére kibővített taggyűlésen a helyi nőtagozat és civil szimpatizánsok részvételével bemutatásra került az MSZP Kelet-Magyarország Programja, melyet kellő nyitottsággal és érdeklődéssel fogadott a helyi közösség.

Az MSZP városi elnöke és megyei elnökségi tagja, Körei László meghívására a program részletes bemutatását Csabai Lászlóné, a párt megyei alelnöke és Juhász Ferenc országgyűlési képviselő vállalta.

A rendezvény előadói több vonatkozásban hangsúlyozták a régió és konkrétan a megyénk településeinek problématérképét, melyből megoldásként egy felelősségteljes és megvalósítható, speciális programot kínál az MSZP a következő években.

A baloldali politikusok kiemelték: legfontosabb, hogy a megye és a települések megtartó ereje erősödjön a jövőben, a területfejlesztési források jelentős részét munkahelyteremtő beruházásokká kell alakítani, s közpolitikai akaratként is fel kell vállalni, hogy ennek a megyének kiemelt támogatásokat kell szolgáltatni kormányváltás esetén.

Az MSZP tanult a múlt hibáiból, viszont büszke a megyében történt korábbi fejlesztések megvalósítására, s arra törekszik, hogy 2014-ben a lehető legszélesebb együttműködés megvalósulásával leváltsa az ország és a megye lakosságának többségére kártékony kormányzati politikát folytató Fidesz-KDNP-t és leleplezze a JOBBIK demagóg, hangzatos politikáját, s megóvja szélsőséges nézeteinek terjedésétől a magyar társadalmat.