2012. szeptember 28. 14:18

Tiszavasvári a tiszavasváriaké legyen

Az MSZP Tiszavasvári időközi választáson polgármesterjelöltet és képviselőjelölteket indít. Az elmúlt hetekben lezajlott ajánlószelvény-gyűjtésen jelöltjeink megkapták a választók megfelelő számú ajánlását.

Így a mai nappal dr. Veres János, megyei elnök bejelentette, hogy a Helyi Választási Bizottság jelöltként feljegyezte Tiszavasváriban a Magyar Szocialista Párt színeiben Timári Istvánné polgármesterjelölt asszonyt és bejegyezte Oláh Mihály, Tündik András, Szabóné Váradi Marianna, Veres Lászlóné, Porkoláb Márta, Markóczi Mária, Sajtos Róbertné, Susánszki Lászlót, az MSZP egyéni képviselő jelöltjeiként a Tiszavasvári időközi választásokra.

Timári Istvánné, polgármesterjelölt asszony elmondta: tegnap óta hivatalosan is polgármester jelölt vagyok Tiszavasváriba, és képviselőtársaimmal együtt hálásan köszönöm támogatásukat, azoknak, akik ajánlószelvényeikkel is a változtatást kívánták támogatni. Az ajánlószelvény gyűjtése során egyszerre tapasztaltam jövőbe tekintő vágyat az újra és sokakban a bénító félelmet. Ennek ellenére sokkal gyorsabban kaptuk meg a jelöléseket, mint korábban. Kampányunkat a következő időszakban a változtatást éltető reményre, a közös értékekre és az összefogásra szeretnénk építeni.
 
Hasznosítani fogom a korábbi önkormányzatok vezetőinek tapasztalatait, amiket felhalmoztak, hiszen lokálpatrióta és elkötelezett baloldali ember vagyok. Nem akarom, hogy egy párt  fővárosa legyünk. Se a Jobbiké, se a Fideszé, és azt sem akarom, hogy az MSZP-é. Azt akarom, hogy Tiszavasvári a tiszavasváriaké legyen. Többségünk itt született, itt élt, itt fogadtunk esküt a gyermekeiknek arra, hogy ne csak helyük legyen, hanem legyen az otthonuk is városunk. Megválasztásom esetén koalícióban és csapatmunkában gondolkodom. Minden, a városért tenni akaró polgár, politikai, társadalmi és civil szervezetet szeretnék bevonni ebbe a munkába. Hétfőtől indul a kampány, amit a változtatást éltető reményre alapozzunk.

Ebben a munkában segítenek támogatóink, párttársaink és szocialista párt országgyűlési képviselői is. A kampány során vendégeink lesznek, Korózs Lajos, volt szociális államtitkár, Tóbiás József, országgyűlési képviselő, Gurmai Zita, EP képviselő, MSZP Nőtagozatának országos elnöke, Baja Ferenc, országgyűlési képviselő, Ujhelyi István, az országgyűlés alelnöke, Szanyi Tibor, országgyűlési képviselő, Gúr Nándor, a Foglalkoztatási és Munkaügyi Bizottság elnöke, október 25-én pedig Mesterházy Attila, az MSZP országos elnöke, országgyűlési képviselő. Ezen kívül kampány munkámat folyamatosan segíti Veres János, az MSZP megyei elnöke és Juhász Ferenc, országgyűlési képviselő úr is.